ÀLTAN WEAR

ÀLTAN WEAR neix d’Alt Àneu, municipi del Pirineu lleidatà que agrupa les poblacions d’Isil, Son, Sorpe i València d’Àneu.

A València d’Àneu neix LOGIGRUP BALAGUER SL una empresa de transports nacionals i internacionals, que va nèixer als anys 70, amb delegacions a Balaguer i Lleida.

La passió per l’esport dels socis de LOGIGRUP BALAGUER SL, amb uns interessos en comú que són l’esport i la natura, va fer que el 2012 es decidís crear LOGIGRÀFIC, empresa d’estampació de roba i article publicitari. Un any més tard es va crear LOGIESPORT, botigues de material i roba esportiva. I finalment l’any 2017 vam fundar la nostra pròpia marca de roba, ÀLTAN WEAR.

ÀLTAN WEAR és una marca de LOGIGRUP BALAGUER SL que es dedica a la fabricació de roba, principalment equipacions esportives. Disposem d’un extens catàleg; equipacions, xandalls, samarretes, pantalons, tovalloles, banderes,… I garantitzem la continuïtat dels models durant els anys que el client ho necessiti.

Tots els nostres productes son de fabricació pròpia. Podem subministrar als nostres clients tot tipus d’equipacions per a vestir als seus equips i oferir la possibilitat de fabricar equipacions especials, respectant els models i els colors corporatius.

A les nostres instal·lacions disposem d’un Departament de disseny gràfic i taller propi de patronatge, tall, estampat i confecció, per a la nostra producció.

Podem fer realitat els seus projectes, dissenyant, aportant idees i facilitant la seva feina, podem presentar dissenys personalitzats per a clubs, centres d’ensenyament, col·lectius, etc.

Disposem de l’última tecnologia respecte l’estampació amb transfer.

ÀLTAN WEAR es posa a la seva disposició per a estudiar i valorar qualsevol projecte.