ÀLTAN WEAR

ÀLTAN WEAR  és una marca de roba esportiva que forma part de l’empresa LOGIGRUP BALAGUER SL.

Som fabricants de roba esportiva personalitzada per a col·lectius i tenim la capacitat d’equipar des d’un atleta, fins a tot un col·lectiu per a les seves activitats esportives.

No ens limitem a fabricar peces modernes i de qualitat, també ens preocupem dels petits detalls, tenint en compte les necessitats específiques de cada disciplina esportiva.

Els nostres objectius principals són:

  • Aconseguir que l’esportista és senti identificat amb el seu col·lectiu.
  • Realitzar peces còmodes per la pràctica esportiva que l’esportista realitza.
  • Proveir un servei eficaç i de qualitat, oferint suport i assessorament tècnic personalitzat.
  • Ser respectuosos amb el medi ambient amb la fabricació de roba a partir de polièsters reciclats.

ORIGEN

  Va nèixer als anys 70 amb la seu a València d’Àneu i delegacions a Balaguer i Lleida. Inicialment va començar com una empresa de transport de mercaderies nacionals i internacionals amb una flota de camions i tràilers.

LOGIGRUP BALAGUER SL
Actualment la nostra empresa es dedica a la venda i fabricació especialitzada a col·lectius, esdeveniments, administracions i empreses a partir de 4 punts d’inflexió:

LOGIGRAF

LOGIESPORT

ÀLTAN WEAR

LOGIGRUP 

L’any 2012 es diversifica el negoci i es decideix crear LOGIGRÀFIC, departament que es dedica a la distribució i personalització de:

  • Producte tèxtil (esportiu i publicitari)
  • Producte de marxandatge
  • Material esportiu fungible

Per tal d’oferir un millor servei, es va crear el taller propi per la personalització (serigrafía, vinil i sublimació).

L’any 2013 sorgeix LOGIESPORT, botigues d’esports del grup que es van dedicar a la venda de material i roba esportiva arribant a tenir-n’he 4 (Balaguer, Lleida, Tàrrega i Artesa de Segre).

Actualment disposem de la botiga central a Balaguer (seu social del grup) i de la delegació a Lleida cosa que ens permet seguir donant un servei de proximitat a molts dels nostres clients.

L’any 2017, la passió per l’esport dels socis de Logigrup Balaguer, amb uns interessos en comú que són l’esport i la natura, va fer que es fundés ÀLTANWEAR la marca de roba del nostre grup.

El nom neix d’Alt Àneu, municipi del Pirineu lleidatà que agrupa les poblacions d’Isil, Son, Sorpe i València d’Àneu. Passant a ser així un  proveïdor integral per a qualsevol client, ampliant la gamma de productes a oferir a través de la personalització amb sublimació transfer.

L’any 2019 es decideix fer un reenfocament empresarial de LOGIGRUP BALAGUER i es decideix tancar la part de transports per dirigir tots els esforços a LOGIGRÀFIC, LOGIESPORT i ÀLTAN.

Actualment tenim la seu social de LOGIGRUP BALAGUER a Balaguer on hi ha les oficines centrals del grup i on també tenim el magatzem i el taller de LOGIGRÀFIC i ÀLTAN.